Foredrag og kulturelle oplevelser

Behandling af allergier og smerter uden brug af medicin

Behandling af allergier og smerten uden medicin

Har du høfeber eller glutenallergi? Din allergi kan behandles uden bivirkninger. ALFAkinesiolog Ole Larsen har udviklet metoden, der er kendt fra TV og anvendes af Allergikompagniet og mange terapeuter. I foredrag med demonstrationer giver han dig hemmeligheden bag virkningsfulde behandlinger. Årsagen til din allergi sidder oftest i tarmen og i hjernen. 
Antiinflammatorisk kost og bekæmpelse af candidasvamp kan fjerne både allergier og smerter. Derfor får du en kostplan, der styrker din hud og slimhinder. Desuden lærer du at teste, hvilken føde du kan tåle.
I hjernen kan der opstå et fejlprogram, der får kroppen til at reagere, som om pollen eller dyrehår er livsfarlig. Allergi er faktisk en kemisk fobi, hvor indre og ydre hud kommer i chok.
Som start får du et selvbehandlingsprogram, der fjerner stress samt 8 ud af 10 hovedpiner. Herefter demonstreres allergitestning og allergibehandling. En forsøgsperson vil herefter ikke reagere på frisk pollen som indsnuses. Bliv fri for allergi og få mere energi. 

Holdoversigt
Start Sted Underviser Pris
tir 17-03-20 18:30
Teaterbygningen
Rygstøtten Aps V/ Ole Larsen
Kr. 200