Foredrag og kulturelle oplevelser

"Miraklerne længe leve" - Troen kan flytte bjerge

Birgitte Iserhorst


Tror du også, at tankens kraft kan hjælpe dig videre og har nærmest en magisk effekt på, det liv du lever, måske er dette hemmeligheden?

I sine tidligere foredrag om, at tankerne er med til at skabe dit liv, Hvor hun i sine tidligere foredrag har henvist til bogen ” The Secret”, hvor hun har fortalt om hvorledes loven om tiltrækning og ”The Power” på magisk vis er med til at udrette mirakler. Hun vil i dette foredrag have fokus på, at miraklernes tid ikke er forbi, men det sker lige nu og her. Men ser du det? Kan du mærke det? Opdager du det? Forstår du det? Har du en fornemmelse? Er du bevidst omkring det? Lever du med det? Mange spørgsmål er der, måske du har eller får svar på dit? Har du fundet ud af, hvad dine tanker kan gøre for dig? Vid at det du sender ud er, det du får tilbage. ” Loven om tiltrækning”.

Mød op til et spændende foredrag med troen på at miraklernes tid ikke er forbi, men først lige nu og her er du begyndt at forstå det og leve med den vished, at miraklernes tid ikke er forbi, men lige er begyndt. Har du deltaget i hendes tidligere foredrag og foredragsrække om det at være forelsket i livet med fokus på The Secret og The Power, vil du nyde dette foredrag, hvor vi frisker hukommelsen op på omtalte tema og tilføre en ny dimension
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Lektioner Pris
21886
ons 09-11-16 19:00
Køge
Birgitte Iserhorst
6 lekt.
Kr. 125