Foredrag og kulturelle oplevelser

10 aktuelle kunstudstillinger

Onsdag den 26. september 2018
J. F. WILLUMSEN.
Arken. Skovvej 100. Ishøj. 
Bjergbestigersker og badende børn, venetianske facader i gult lys og ejendommelige selvportrætter. Kunstnerens hovedværker skabt gennem syv årtier.

Onsdag den 17. oktober 2018 OBS! mødetid 15.45
DANH VO – TAKE MY BREATH AWAY.
Statens Museum for Kunst. Sølvgade 48-50. Kbh. K. 
I samarbejde med Guggenheim Museet vises en udstilling af en af de allerstørste danske samtidskunstnere. Vi stifter bekendtskab med Danh Vos poetiske, politiske og nuancerede univers.

Onsdag den 7. november 2018
MICHAEL ANCHER OG KVINDERNE PÅ SKAGEN
Sted: Hirschsprungs Samling. Stockholmsgade 20, Kbh. Ø
Tekst: Udstillingen er et resultat af et samarbejde mellem Skagens Kunstmuseum, Den Hirschsprungske Samling og Ribe Kunstmuseum og rummer en perlerække af hovedmærker, der er vidnesbyrd om familiemønstre, værdier og kvindernes betydning i Skagen.

Onsdag den 28. november 2018
VINCENT VAN GOGH.
Arken. Skovvej 100. Ishøj.
Stort opsat udstilling i samarbejde med Kröller-Müller Museet i Holland med fokus på forholdet mellem kunst, menneske, natur og religion.

Onsdag den 12. december 2018.
KONGELIGE JULEBORDE.
Christiansborg Slot. Prins Jørgens Gård 5. Kbh. K.
Op til jul vil slottets sale danne de strålende rammer om forskellige kongelige juleopdækninger opstillet som tableauer, der emmer af julestemning på tværs af tid.

Onsdag den 16. januar 2019.
CREME DE LA CREME.
Designmuseum Danmark. Bredgade 68. Kbh.K. 
Designmuseum Danmark viser en særudstilling med et udvalg af de største mesterværker fra samlingerne. 

Onsdag den 6. februar 2019.
JORDFORBINDELSER.
Sted: Hirschsprungs Samling. Stockholmsgade 20, Kbh. Ø
Dansk maleri 1880-1920 leverer nye vinkler til den aktuelle diskussion om de globale klimaforandringer. Udstillingen sætter spot på jord, landskab og menneskets aftryk i naturen, og viser hvordan malerne allerede i 1800-tallet fortolkede landskabernes store forandringer i tæt dialog med naturvidenskaben. Udstillingen byder på hovedværker fra hele 1800-tallets danske landskabskunst med bl.a. Eckersberg, Hammershøj, Syberg, Peter Hansen og mange flere.

 
Onsdag den 27. februar 2019.
GRØNNINGEN.
Kunstforeningen. Gammel Strand 48. Kbh. K.
For første gang har Kunstforeningen inviteret Grønningen til at udstille for således at gribe fat i den etablerede del af dansk kunstliv og danne ramme om en af dansk kunsts væsentligste grupperinger.

Onsdag den 3. april 2019.
AXEL SALTO.
Øregaard Museum. Ørehøj Allé 2. Hellerup.
Salto var oprindeligt uddannet på Akademiet som maler; men det blev som keramiker, at han er blevet kendt i hele verden. Livet igennem eksperimenterede han med rige glasurer og organiske former i den riflede, den knoppede og
den spirende stil.

Onsdag den 1. maj 2019.
WILLIAM MORRIS.
Nivaagaard. Gl. Strandvej 2. Nivå. 
I en tid, hvor industrialismen vandt frem, markerede han sig som fortaler for at holde det gode håndværk i hævd. Han gjorde sig gældende i mange sammenhænge med Arts and Craft bevægelsen og skabte et univers af tekstiler, tapeter, møbler, mosaikker, bøger og meget andet.


Ret til ændringer forbeholdes. Entré-prisen er ikke inkluderet, men der gives grupperabat. Mødekort skal medbringes hver gang.

 

Holdoversigt
Start Sted Underviser   Pris
ons 26-09-18 10:00
Se Programmet.
Alice Fanøe
60 lekt.
Kr. 1050