Foredrag og kulturelle oplevelser

Spændende foredrag på Kærbo

Onsdag den 5. september 2018
Muntert foredrag om det danske vejr
Peter Tanev
Hvorfor blæser det altid i Danmark? 
Hvorfor kan man aldrig stole på vejrudsigten? Hvorfor har vi ikke ekstremt vejr i Danmark såsom tornadoer og orkaner? Hvorfor får vi nogle gange isvinter? Og hvorfor får vi hedebølge om sommeren?  Det er noget af det Peter Tanev vil tale om. Der er også lagt ”TV vejr” ind i foredraget, så man også kommer med bag om skærmen. 

Onsdag den 17. oktober 2018
Om at være sig selv
Michael Meyerheim
Michael Meyerheim taler i sit foredrag om de værdier, der har betydning for ham, om sin grundlæggende indstilling til tilværelsen, om at gøre sig umage og ikke bekymre sig for meget, om hvad det indebærer at være tv-vært og frem for alt om det sjove i tilværelsen - alt sammen illustreret gennem hans arbejde i tv med Spørg Charlie, hans samarbejde på morgen-tv med Cecilie Frøkjær og hans møder med Victor Borge. Vi bliver også indviet i en dramatisk familiehistorie og hvilken betydning den har haft for ham. På det personlige plan afslører han også, at han er født uden den store selvsikkerhed - og med glimt i øjet, forholder han sig til at være gået i den tredje alder og fortsætte med at være nysgerrig.

Onsdag den 21. november 2018
”Slip humoren løs”
Søs Egelind
Hvem andre end Søs Egelind kan ellers fortælle om humor og det positive livssyn? Om at kaste sig hovekuls ud i ting man ikke kan i forvejen. 
Selv er hun en mester i at få os andre til at grine, men Søs Egelind har også en række personlige erfaringer og pointer om at bruge humoren i hverdagen. Med humor som våben og værktøj, kan det blive anderledes sjovt og inspirerende at gå på arbejde, overkomme alt det sure – lige fra støvsugning og skattevæsen til ægtefæller og kriser. Der er lagt i kakkelovnen til et forrygende samvær med en farverig, tænksom, selvironisk, klog kvinde i sin bedste alder - med risiko for stof til eftertanke samt spoleret dårligt humør. 
Kan man virkelig selv bestemme hvor sjovt livet skal være? Gu’ kan man da så! 

Onsdag den 16. januar 2019
Jeg kan få kvinder til alt 
Thomas Evers Poulsen
Hør Thomas Evers Poulsen fortælle om at bryde vanen og tro på sig selv – samt at følge sine drømme. Hans fortællinger om ”Vild med dans” og de meget forskellige partnere, klovnen Mia Lyhne, Keld og Hildas søde datter Annette Heick, drengepigen Lisbeth Østergaard, pædagogen Anne-Mette Rasmussen, Sweethearten Pernille Højmark, smykke og urdesigner Christina Hembo, skuespiller Mathilde Norholt, politikker Astrid Kragh og skuespiller Ena Spottag.

Onsdag den 27. februar 2019
Møde med et Folketingsmedlem
Mattias Tesfaye
Mattias er kendt som debattør i Politiken og klummeskribent i Ekstra Bladet. 
I 2015 blev han valgt til Folketinget. Derudover har han udgivet den skønlitterære roman 'Livremmen' i 2005, debatbogen om social dumping 
'Vi er ikke dyr, men vi er tyskere' i 2010 og debatbogen 'Kloge Hænder - et forsvar for håndværk og faglighed' i 2013. 
Et møde med et Folketingsmedlem hvis fokus er på Vestegen.


Der serveres kaffe og kage undervejs.
 

Holdoversigt
Start Sted Underviser   Pris
ons 05-09-18 13:30
Kærbo, Ishøj
30 lekt.
Kr. 700
ons 05-09-18 10:00
Kærbo, Ishøj
30 lekt.
Kr. 700