KURSER I HVALSØ OG GEVNINGE

Foredrag og kurser i Hvalsø

FOF Køge Bugt tilbyder en række kurser i Hvalsø, hver sæson. Vi tilbyder madlavningskurser, foredrag, kurser i motion og meget mere. Der er noget for enhver smag. Læs om kurserne nedenfor, eller tilmeld dig i menuen til venstre

Hver sæson er der mulighed for at komme til foredrag i Hvalsø. Nogle af disse foredrag er lavet i samarbejde med foreningen ”Mærk livet”. De aktuelle foredragsholdere denne sæson er:

  • Foredrag med Anne Laxholm – hør om livet som elitedanser og som dommer i Vild med Dans
  • Foredrag med Kaare R. Skou – hvordan bliver politik til på Christiansborg?
  • Foredrag med Per Krøis Kjærsgaard – Skolen igennem 200 år set igennem den danske sangskat

Madlavning – lær at lave sund mad

Er du madinteresseret? Så tilmeld dig et af vores kurser i madlavning. Hver sæson er der forskellige madlavningskurser på programmet. Du kan lære alt fra at bruge en grill til at lave brød, pizza, stege kød og grønt. Vores madlavningskurser lærer du at lave god mad, bruge køkkenet og bruge sæsonens råvarer. Du får lært en masse gode tips og tricks som du kan bruge derhjemme, samtidig med at du møder andre madinteresserede. Vores kurser i madlavning er hyggelige, sociale og lærerige.  

De enkelte kurser vil fremgå af hjemmesiden, hvor du kan se tid og sted.

Kurser i motion 

Du kan på vores kurser i motion dyrke både yoga, pilates og få kurser i godtved bevægelse. Som vores andre steder, tilbyder FOF Køge Bugt også hensyntagende motion og yoga i Hvalsø og Gevninge.

Du kan se de aktuelle aftenskolekurser i Hvalsø her på siden. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte FOF Køge Bugt og høre mere.

KURSER I HVALSØ OG GEVNINGE

Foredrag

KURSER I HVALSØ OG GEVNINGE

Kreative kurser

KURSER I HVALSØ OG GEVNINGE

Madlavning

KURSER I HVALSØ OG GEVNINGE

Motion og sundhed