KURSER I HVALSØ

Bourgogne vinsmagning

Denne aften guider Annie Holm Pedersen os på besøget i ”hjertet” af det store vinland Frankrig og vi smager vine fra 2 områder i øst: Bourgogne og Beaujolais. For mange er bourgogne indiskutabelt verdens bedste vindistrikt. I området laves al rødvinen på Pinot Noir druen, mens hvidvin laves på Chardonnay druen. Vinene er fantastiske og dyre. Og for at smage disse vine op mod vin, der holder noget mere rimelige priser, så får vi også lejlighed til at smage vine fra det smukke område syd for: Beaujolais. Området hører reelt under Bourgogne, men Beaujolais-vinen er ikke en billig Bourgogne, der er forskelle på klima, jordbund og druesorter. Al rødvinen er fremstillet på den blå Gamay-drue. Annie Holm Pedersen, der ejer vinfirmaet AHP-vin i Vordingborg giver os gode råd om smageteknik og fortæller om de 2 store vindistrikter. 

Det bliver en spændende aften fyldt med ædle dråber og fantastiske smagsoplevelser. 

Aftenen afsluttes med et hyggeligt traktement, som er inkluderet i prisen.