Madlavnings-kurser

Workshop i chokoladearbejde - Temperering og fyldte chokolader

Vi arbejder med vandbadtemperering, dvs. chokoladen smeltes over vandbad, friske knapper tilsættes og chokoladen røres ned og op igen til arbejdstemperaturen. Hver deltager får 650 g. Felchlin couverture chokolade (bedste schweizer chokolade) og 125 g. tempereringschokolade, som man bruger til at fylde 2 hårde chokolade forme med.
Chokolade skallerne fyldes med lækre cremer, marcipan og ganacher, som er forberedt.

Der lægges chokolade bund og til sidst lægges et stykke mønstret kakaosmørtryk på bunden. På hver form er der ca. 18 fordybninger. I alt hjembringer hver deltager eller barn-voksen udbytte af 2 chokolade forme. 

Medbring forklæde og madpakke, samt æsker til chokoladerne. Råvarer kr. 395 er inkl. i kursusgebyret.

Børn fra 10 år er meget velkomne i selskab med en voksen – Prisen for 1 barn + 1 voksen er kr. 895 inkl materialer. Skriv i notatfeltet ved tilmelding, hvis dette ønskes.