Madlavnings-kurser

Gourmet Flødebollekursus

På kurset skaber vi små kunstværker, flødeboller i støbte og pyntede skaller af tempereret schweizisk Felchlin couverture chokolade i Grand Cru kvalitet, som Jamie Olliver roser til skyerne på facebook og instagram

Vi tilbereder 3 portioner flødebolleskum med 3 forskellige smag. Dertil anvendes naturlige frugt- og bær koncentrater (hindbær, kirsebær, jordbær, appelsin, mandarin mm.). 
Kursisterne fylder deres 11 flødebolleskaller (ca. Ø5 cm x ca. 4 cm høj) med det skum, som udvælges. På fyldet støbes en relativ tynd chokolade bund, som kan pyntes med kakaosmørtryk, om det ønskes. 
Flødebollerne kan holde sig i ca. 2-3 uger på køl.

Kursisterne får alle opskrifter med hjem. 
Medbring forklæde og en æske. 

Prisen er inkl. materialer

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Lektioner Pris
21010
lør 17-09-16 13:00
Albertslund
Susanna Funder
2,5 lekt.
Kr. 350