Madlavnings-kurser

Pølsemageri 2 - Frankfurter og hjemmelavede italienske pølser

Både for begyndere og øvede - blot andre pølser end Pølsekursus I.

Vi skal lave frankfurtere – oprindeligt fra Frankfurt i Tyskland og salamella mantovana – den hjemmelavede, lækre italienske pølse. Begge er gode pølser, men de kræver hver sin teknik. Vi arbejder både med svine- og lammetarme samt svine- og oksekød. 
Du får selvfølgelig de producerede varer med hjem. 

Medbring forklæde, karklud, viskestykke og beholdere/poser til at transportere dine pølser hjem. 
Råvarer kr. 200 er inkl. i kursusgebyret.
 
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
34024
ons 10-10-18 17:00
Herfølge
Jens Christian Janniche
1 gange
Kr. 505
36005
tir 26-02-19 17:00
Solrød Strand
Jens Christian Janniche
1 gange
Kr. 710