Motion og sundhed

Dyrk motion på et af vores mange hold - FOF Køge Bugt 

Få en en sund krop og dyrk motion med FOF Køge Bugt

Ønsker du en sund krop og ønsker du at der er mere overskud og energi i hverdagen? Tilmeld dig et af vores mange motionshold og få styrket ryggen eller trænet ballerne.

FOF Køge Bugt tilbyder mange motionsformer

Vi tilbyder undervisning i mange slags motion. Vi tilbyder hold til yoga, pilates, mindfullness, gotdved, Tai Chi og afspænding. Med vores undervisning kan du få styrket konditionen, lave mave-balle-lår træning eller effektiv afspænding. Få styrket ryggen, skuldrene og få bevæget kroppen og gjort den smidig. 

Se hvad vi tilbyder af motion til venstre i menuen eller nedenfor.

Læs mere

Mange fordele ved motion

Der er mange fordele ved at dyrke motion. Dels er det sundt at røre sig og være aktiv, men samtidig kan motion være forebyggende mod stress.  Ved at deltage på et af vores mange motionshold, er det også en god måde at få mere motion i hverdagen. Det kan være med til at give dig mere ro og overskud samtidig med at du kommer i form. Er du til mere skånsom motion, tilbyder vi også motion på mindre hold.

Skånsom motion på mindre hold

Har du brug for skånsom motion, tilbyder vi også det. Vi har tilknyttet undervisere der har fokus på dig og dit behov. Vi sikrer at motion på de små hold bliver individuelt tilpasset den enkelte deltager, således at du få mest ud af vores træning. Vi har tilknyttet både psykomotoriske terapeuter og afspændingspædagoger. Ved deltagelse på disse hold, skal du underskrive en erklæring om behov for hensyntagende undervisning.

Vi tilbyder motion i Køge, Ishøj, Greve, Solrød, Stevns og Hvalsø

Motion og sundhed

Bevægelse og afspænding

Motion og sundhed

Gotved

Motion og sundhed

Yoga

Motion og sundhed

Mindfulness

Motion og sundhed

Tai Chi og Qi Gong

Motion og sundhed

Bevægelse i vand

Motion og sundhed

dans

Motion og sundhed

pilates

Motion og sundhed

Hensyntagende undervisning

Motion og sundhed

Massage

Motion og sundhed

Personlig udvikling