Motion og sundhed

Body-Mind-Kropsbevidsthed

Vi skal her arbejde med Body - Reading efter bogen Desmon Moris (som anbefales at læse), hvor vi skal lære at se på kroppen og dens udtryk. Samt en grundig gennem gang med en dyb oplevelse af, hvorledes din personlighedsstruktur er dannet og på hvilken måde den kommer til udtryk. Hvem er jeg og hvordan og hvorfor vælger jeg at leve det liv, jeg lever i nu? Forstå sammenhæng mellem social og kropslig intelligens, hvordan vi forstår os selv, og den verden vi lever i, eller hvilke positioner vi fra- eller tilvælger at være i.

Vi skal gennem en rejse i alle kroppens chakra få en dybere forståelse af, hvordan krop og sind hænger uløseligt sammen. Du skal arbejde med meditationer og visualiseringer med fokus på at øge og udvikle din kropsbevidsthed. Vi opnår denne indsigt ved at fordybe os i os selv og finde ro og harmoni i krop og sind og der igennem opnå en dybere bevidsthed om det at være mindful.

Du kommer til at arbejde med dig selv og samtidig være en del af en gruppe, hvor du vil få en relation til dine medkursister. Mange af mine kursister har gennem årene stadig kontakt til hinanden. Du skal være parat til at dele og være vidne til de fælles oplevelser, der skaber en fantastisk udvikling for dig og dine medkursister.


Deltagelse på dette hold kræver, at du underskriver en erklæring om behov for hensyntagende undervisning.