Motion og sundhed

Bodymind og Visualisering

Vi skal arbejde med en vifte af forskellige øvelser til alsidigt musik for krop og sjæl. Vi skal styrke kroppens egne ressourcer ved muskelstimulering samt afspænding og meditation. 
Vi skal ligeledes styrke kroppens egne ressourcer ved at øge din koncentration og kropsbevidsthed, samt evnen til at tænke abstrakt og konstruktivt. Ikke mindst oplevelsen der fører dig nærmere tilstanden af Mindfulness. Bevidstheden om kroppens univers. Vi skal arbejde med vejrtrækningsøvelser samt dybe drømmerejser. Ved læringen om chakrasystemet skal vi via meditation og visualisering finde harmoni og balance. 

Har du brug for igen at komme i balance og finde dybere sider af dig selv, så vil dette kursus give dig nye redskaber i dit liv.                                                                                                                                      
Alle kan være med. Bodymind er en undervisningsform, der tager højde for og hensyn til vores forskelligheder. Du skal være indstillet på at give og modtage da vi som gruppe kommer til at arbejde sammen.
Du vil lære, hvordan du skaber dine mål i livet, ved bevidst at have fokus på de positive og optimistiske tankers kraft.  Dine tanker bliver til dine ord - dine ord - bliver til dine handlinger.