Musikundervisning og sang

Guitar-undervisning

Lær at spille guitar og få det meste ud af dit talent

Om du vil være den ny Jimmy Hendrix eller blot blive en bedre guitarist – så har vi guitarundervisning for dig. Vi tilbyder undervisning i guitar for begyndere og øvede. Hvad enten du er til elektrisk, western, klassisk, ukulele eller spansk guitar, finder du det lige her. Læs mere om undervisningen nedenfor, eller gå direkte til vores guitarkurser nederst på siden. 

Hvilken guitarundervisning tilbyder FOF?

Du kan vælge guitar for begynder, hvor du bliver præsenteret for det basale guitarspil, såsom akkorder, noder og sammenspil. Vi tager afsæt i dine behov og ønsker, så du får det meste ud af guitarundervisningen. Vi tilbyder også guitar for begyndere som holdundervisning. Her lærer du personligt en masse om akkorder og noder, men spiller også sammen med andre. Vi har undervisning i guitar for fortsættere, og her har du også mulighed for sammenspil. Du bliver selv bedre til at spille guitar, men vi vægter også sammenspil højt. Vi tilbyder desuden et guitarkursus for øvede, hvor vi arbejder ud fra noder og tabs, men kendskab til dette er ikke et must. Du får på dette guitarkursus en lang række tips og tricks, så du udvikler dit guitarspil.

Flere informationer om guitarundervisning i Køge

Gå på opdagelse nedenfor, og find det guitarkursus, som matcher dine ønsker. Er du i tvivl om hvilket niveau, som du skal vælge eller har andre spørgsmål til kurset, er du altid velkommen at kontakte underviseren.