Sprog og kommunikation

Lær sprog - Et sprogkursus åbner døre ud i verden

Lær sprog inden din næste rejse eller genopfrisk dit gamle sprogkursus, så du kan begå dig på jobbet og i en international verden. Om du ferien går til Rom, Barcelona eller en lille fransk provinsby, vil du opleve, at du kommer tættere på de lokale, hvis du taler deres sprog. Med sprogundervisning i Køge, Solrød og Greve bliver du rustet til ferien eller jobbet, og det gør en verden til forskel. Læs mere om FOFs sprogkurser nedenfor, eller find dit sprogkursus i menuen til venstre.

Fordele ved et sprogkursus på aftenskole

Du er sikker på faglig og kompetent undervisning indenfor en lang række sprog. Vi tilbyder sprogkurser i engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk på flere niveauer. Der er både sprogundervisning for begyndere og de mere erfarne, som gerne vil have genopfrisket et sprog. På et sprogkursus lægges der stor vægt på samtale og forståelse, så du lærer at bruge sproget aktivt. Der vil naturligvis være grammatik i et mindre omfang på det enkelte sprogkursus. Du har desuden mulighed for, at vælge undervisning på flere forskellige tidspunkter på dagen, så det passer ind i din hverdag. Under de enkelte sprogkurser, kan du se hvilke niveauer og tidspunkter, som vi har på programmet. Tilmeld dig sprogundervisning i Køge, Solrød eller Greve, og bliv klar til ferien. Har du spørgsmål vedrørende vores sprogkurser, er du velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Materialeudgifter til sprogkurser

Bøger og andet undervisningsmateriale (f.eks. fotokopier) betales af deltagerne og anskaffes efter aftale med underviseren de første undervisningsgange. 

Sprog og kommunikation

Skrivekurser

Sprog og kommunikation

Spansk

Sprog og kommunikation

Engelsk

Sprog og kommunikation

Tysk

Sprog og kommunikation

Græsk

Sprog og kommunikation

Japansk

Sprog og kommunikation

Fransk

Sprog og kommunikation

Italiensk