Sprog og kommunikation

Sangskrivning

Sangskrivning - for dig, der gerne vil udtrykke dig igennem sange

Sangskrivning er for dig, der gerne vil udtrykke dig kunstnerisk igennem ord og musik. Sangskrivning er for dig, der gerne vil dykke ned i processen om kreativ udfoldelse igennem sangskrivning.  Sangskrivning er for dig, der elsker at finde det helt rigtige rim, den helt rigtige melodi og det helt rigtige hook. Mest af alt er sangskrivning for dig, der elsker at skrive sange eller gerne vil lære at skrive sange.

Vi forholder os til forskellige teknikker, der kan booste ens sangskrivning, og hvad man kan gøre for at undgå en sangskrivningsblokade. Derudover kigger vi også på, hvad en sang er bygget op af, samt hvad de specifikke elementer gør for sangens udtryk. 

Som nybegynder får du et trygt miljø at udvikle dig i, mens erfarne sangskrivere får mulighed for at fordybe sig endnu mere i processen og finde dybere ind til deres personlige udtryk.

Vi kommer bl.a. ind på:
 - Melodi og harmonisering
 - Lyrik
 - Prosodi 
 - Hvad er et godt hook
 - Hvad er kreativitet og hvordan man vedligeholder den

Hver uge spiller man sin komposition for holdet, der alle kommer med feedback, som man derefter kan tage hjem og arbejde videre med.

Medbring altid instrument til undervisningen (klaver forefindes) eller computer med musikprogram, såfremt sangene bliver skrevet i f.eks. Logic Pro.

Har du brug for mere information, kan underviseren kontaktes.