Personlig udvikling - dig, din sjæl, ånd, krop og hjerne

Dig selv

Astrologi  -  vær din egen coach ud fra dit horoskop

Kurset består af 2 dele. Du tilmelder dig hver del enkeltvis herunder.

Beskrivelse af 1. del : hold 171550

Hensigten med dette kursus er, at hver person får en grundlæggende forståelse for at anvende astrologi og coaching. 

På kurset får du tydningstekster, som vedrører de 5 planeter, som har stor betydning for din identitet, kommunikation, værdier, handlemåder, og ansvarlighed. De 5 planeter er: Solen, Merkur, Venus, Mars og Saturn.

Der vil være tydninger for de 5 planeter i tegnene og deres indbyrdes forbindelser samt forbindelserne til de øvrige 6 planeter.

Vi vil også se nærmere på nutiden og fremtidens muligheder for den enkelte. Hver person får en oversigt for, hvor planeterne er placeret i disse år. Dette gør det lettere for den enkelte at lave en skriftlig aftale med sig selv eller lave en tidssvarende målsætning for den kommende tid.

Da dette grundkursus i astrologi og coaching indeholder alle de centrale dele til at forstå og anvende astrologi/coaching, forventes der ingen forudgående viden, men en interesse for at lære noget om dig selv og de muligheder, der findes ved at anvende coaching i kombination med dit horoskop. 

Kursusforløbet tager udgangspunkt i et skriftligt materiale. Hver person får et tydningshæfte, som indeholder en del astrologisider, som laves ud fra den enkeltes data. Ved at alle arbejder ud fra sit eget horoskop, kan den enkelte få fokus på egne ressourcer. Desuden indeholder hæftet nogle sider omkring coaching, der kan anvendes som en "selv coaching". Tydningshæftet fylder ca. 30 sider.

Materialepris på 250,00 kr, som betales direkte til underviseren.. 

For at lave dit horoskop/tydningshæfte er det nødvendigt at oplyse dine data ved tilmeldingen: Derfor skal du ud over navn og fødselsdato oplyse fødselssted ( bynavn) og tidspunkt (anfør fødselssted i bemærkningsfeltet ved tilmeldingen)


Beskrivelse af 2. del : hold 171551

Astrologi – vær din egen coach ud fra dit horoskop 2.del

Dette grundkursus er en forsættelse i forhold til del 1. For at deltage i dette kursus, er det nødvendigt, at du har deltaget i del 1 kurset. (Astrologi - vær din egen coach ud fra dit horoskop)
 
På kurset ser vi på de vigtigste figurer, der kan være i et horoskop. Desuden ser vi nærmere på Månen og de sidste 5 ydre planeter. På denne måde får du et samlet materiale over alle 11 planeter. Planeterne på dette kursus er: Månen, Jupiter, Chiron, Uranus, Neptun og Pluto.
 
På samme måde som ved del 1 får alle et tydningshæfte, som laves ud fra den enkeltes data. Der vil være tydninger for de 6 planeter i tegn og deres indbyrdes forbindelser. De figurer du har i dit horoskop, vil være med i din tydning, samt hvornår en figur har været aktiveret. 
 
Vi vil også se nærmere på fremtidens muligheder for den enkelte. Hver person får en oversigt for, hvor planeterne er placeret i disse år. Hver person får de tydninger, der er vigtigst, med størst fokus på de ydre planeter.
 
Hensigten med dette kursus er, at få den sidste del af den grundlæggende forståelse for astrologiens byggestene ud fra dit eget horoskop. Du vil ud fra de samlede astrologitydninger få mulighed for, at være din egen coach ud fra dit horoskop eller skrive en ny målsætning hvis du får brug for det. 

Materialepris på 250,00 kr, som betales direkte til underviseren.