Ferieaktiviteter for børn og unge

børn maler FOF Kolding-Vejen

Børnekunstskolen v/Gitte Lustrup

Piger og drenge i alderen 6-16 år er velkomne her.

Hold 181775 + 182775 

Der vil være undervisning for den enkelte kunstner, sådan at både nye og øvede får det optimale ud af Sommerkunstskolen.
I ugens løb vil vi komme rundt om flere forskellige måder at være kreativ på.
Der skal males med akrylmaling på lærreder. Formgives i pap, papir og gips. Prøves mange forskellige teknikker både med maling, farver og blyant, og meget, meget mere.
Så det bliver en uge i kreativitetens tegn, hvor kunstneren får lov til at udfolde sig kreativt på sit eget niveau, men med en masse nye udfordringer og opgaver.
HUSK! Praktisk tøj der må blive beskidt. Mad, drikke og frugt til hver dag.

Der er hold formiddag og eftermiddag. Se holdkalenderen. 

 

Hold 181776 + 182776

Kreativt billedværksted for børn og unge!
For alle børn der er vilde med at male og tegne!
Vi skal eksperimentere, slippe fantasien løs! Vi skal male med pensler og akrylfarve på lærreder, men også lave sjove tegneøvelser, arbejde med skitser og blindtegninger med; kul, blyant, grafit og farvekridt - på papir og karton. 

Måske laver vi modellervoksbilleder, gips skulpturer, collager eller maler med flydende tusch! Der er opgaver, men også plads og mulighed for fordybelse i egne individuelle tegne/male-projekter. Altså en kunstskole hvor der er opgaver, men hvor der også er plads til medbestemmelse og udfoldelse af gode idéer fra børnene. Lad os give idéerne vinger.

Vi slutter af med en lille fernisering!

HUSK! Praktisk tøj der må blive snavset. Mad, drikke og frugt til hver dag.