Foredrag | Events

Foredrag

Fra akvariefisk til Clinton

Når livet bliver FOR fedt.

Det er umuligt. Det kan ikke lade sig gøre!

Man kan da ikke lokke en amerikansk præsident til at tale i en sportshal i Nordjylland
Man kan da ikke være en rødhåret arbejderknægt fra Frederikshavn og ende med at styre for vildt i showbiz og arrangere topmøder med politiske verdensstjerner i 3 nordiske lande og Kina!
Man kan da ikke være ham den der tykke dreng med den søde tand, som blev større og større, og så pludselig stoppe op, lytte til sit hjerte og tabe sig 88 kilo.
Man kan da ikke blive ”skilt”, gå konkurs, knække halsen, være ved at dø af stress, miste næsten alt og alligevel rejse sig som et stærkere, gladere, mere energisk menneske.
Man kan da ikke gennemleve mareridtet – og alligevel fortsætte med at drømme stort.
Eller kan man?

TURN-AROUND

Henrik Røde Jensen har prøvet det hele. Og mere til.
Da det så mørkest ud, valgte han at konfrontere sine dæmoner og han så snart lyset for enden af tunnelen
I processen genvandt han det humør og det brede smil, som altid har bragt ham videre og åbnet dørene for ham.
I dag er han manden, som ingenting fortryder, men som alligevel har lavet tilværelsen totalt om.
Han forfølger stadig sin filosofi om at få det bedste ud af nuet og gribe dagen. Og trods de mange bump på vejen har han stadig troen på, at i morgen bliver bedre end i dag.
Men det økonomiske, psykiske og fysiske kollaps har alligevel forandret ham. Hans personlige turn-around fik ikke kun kiloene til at rasle af kroppen, men gjorde ham også mindst 500 gram klogere på sig selv og livet.
I dag oplever han det utrolige, at han kan nå endnu længere, fordi fysikken og den sunde livsstil hjælper ham over bjergtoppene.
Men han ved også, at alting har en pris. Og at lykke ikke måles i succes, men i livskvalitet og nærvær med andre. At et samarbejde er bedre end et soloridt.
Dén historie – og hans livs skæbnestunder og stjerneøjeblikke – vil han gerne dele med dig. 

Så skynd dig at bestille opskriften på at gøre det umulige muligt og book en billet til t foredraget hos FOF Kolding med Henrik Røde Jensen.

Dette foredrag er en del af FREDAGSHØJSKOLEN - og du kan til en fordelagtig pris købe "hele pakken". Klik her for at se mere..

Holdoversigt
Hold Nr. Afholdes Sted Foredragsholder Lektioner Pris
26131
fre 16-09-16 10:00
KUC
Henrik Røde Jensen
2,5 lekt.
Kr. 150