Foredrag | Events

Foredrag og debat

"Husk at elske, mens du tør det, husk at leve, mens du gør det"

- Det moderne menneskes rastløshed over følelsen af ikke at udnytte livet godt nok.

En af tidens største udfordringer er at kunne være til stede i livet som det er, og leve med visheden om de ting, vi ikke får nået.

Vi bombarderes konstant med billeder og information om, hvordan livet potentielt kunne være, og det er op til os selv at vælge fra og til. Rastløshed er kendetegnende for vores samtid, fordi vi prøver at vælge os til glæden.

Jeg vil med eksempler fra tre af mine undersøgelser, vise hvordan denne rastløshed præger handlemønstre og værdisætning indenfor:

Ungdomskultur, kærlighedsforhold og den stadig voksende gruppe af mennesker, som deltager i reality TV.

Intro til foredraget - klik her

Dette foredrag er en del af FREDAGSHØJSKOLEN - og du kan til en fordelagtig pris købe "hele pakken". Klik her for at se mere..

Foredragsholderen, Sarah Warny

Kommentar fra én, der har hørt Sarah Warnys fordrag - klik her

"Vi var så heldige, at vi fik Sarah til Albertslund for at holde hendes foredrag ”Husk at leve mens du gør det”. Det var en bragende succes. Sarah havde forsamlingen i sin hule hånd i løbet af kort tid. Hun er så engageret og levende i sin fortælle form, at det fanger tilhørerne fuldstændigt. Sarah svarer på alle spørgsmål fra publikum, og gør det på en yderst charmerende måde, så det bliver en del af hendes foredrag. Vi var tvangsindlagt til at engagerer hende igen med et andet foredrag".


Bestyrelsesformand Jørgen Gindrup, ”De ældres højskole” i Albertslund
Holdoversigt
Hold Nr. Afholdes Sted Foredragsholder Lektioner Pris
26133
fre 07-10-16 10:00
KUC
Sarah Warny
2,5 lekt.
Kr. 150