Foredrag | Events

Foredrag og debat

Menneskets Fantastiske Hjerne 

Foredrag med Milena Penkowa

Køb billetter - klik her

Hjernens funktioner og arbejdsmetoder gennemgås fra A-Z. Undervejs får du kendskab til den fundamentale hjernebiologi, sindets arbejdsmetoder og den sygdomsramte hjernes vilkår. 

Du lærer både din egen og alle andres hjerner at kende, hvormed du vil kunne genkende og kontrollere dine egne adfærdsmønstre –og alle vi andres. Det hele krydres med tankevækkende eksempler.

Køb billetter - klik her 

Om Milena Penkowa

I 1998 blev jeg uddannet læge og aflagde dengang et lægeløfte. Jeg lovede, at jeg vil hjælpe dem, som har brug for hjælp uden at skele til deres politiske, religiøse, kulturelle og økonomiske forhold. 

Siden den dag har lægeløftet for mig altid været endnu mere end det at hjælpe på traditionelle måder, som læger gør hver dag. Jeg har f.eks. mange gange brugt den viden, jeg har om hjernen til at hjælpe studerende på alle niveauer til at gå fra angsten for at dumpe til at få topkarakterer. 

Jeg har også adskillige gange brugt min store begejstring for det at bruge livet på at forstå den fantastiske hjerne til at smitte lægestuderende, som var kørt fast i deres studie til at få ny energi. Min største glæde har altid været at holde foredrag for mennesker med vidt forskellig baggrund om, hvordan man helt konkret kan bruge viden om hjernen til at blive skarpere hele livet. For netop når en læges viden kommer ud af laboratorierne og ud til de mennesker, der har brug for den, så føler jeg, at jeg lever op til mit lægeløfte. 

Milena Penkowa

Køb billetter - klik her
 

Holdoversigt
Hold Nr. Afholdes Sted Foredragsholder Lektioner Pris
26112
ons 23-11-16 19:30
Skærbæk Fritidscenter - Tønder
Milena Penkowa
2 lekt.
Kr. 135