Dig selv og din fritid

Åndedræts træning - bliv ressourcestærk

Nyd Livet – Træk Vejret

At bruge åndedrættet bevidst i hverdagen: Noget så enkelt som at trække vejret, og træne åndedrætsmusklen kan få mennesker til at overvinde alt fra stress, smerter, spændinger til generel nedtrykthed.

Den opdagelse, at vi kan ændre hvad vi føler, ved at trække vejret på en anden måde, er revolutionerende .For mange gør livet ondt. Mange har mistet taget i det naturlige åndedræt. Resultatet er stressede mennesker, der koster virksomheder og samfund dyrt.

Ved at træne åndedrættet en gang om ugen, giver du dig selv muligheden for, at træde ud af det der skygger for livskvaliteten, mærke din succes indefra og kunne arbejde eller lave ingenting, med glæde, nærvær og lyst til livet.

På baggrund af den seneste forskning arbejder vi med afspænding, frie nervebaner og genaktivering af vores oprindelige sunde bevægelsesmønstre. 

Kroppen bygges systematisk op indefra. Ved at bruge tankerne og åndedrættet i hver bevægelse opnås en form for ”Totaltræning” der er meget virkningsfuld, især hvis du har oplevet rygproblemer og smerter.

BEMÆRK: Gratis intro og prøvetime - klik her