Hold for dig, der ikke kan deltage på et alment hold

De fem Tibetanere - opbyg mere livsenergi

Tibetan Yoga FOF Kolding-Vejen
De fem Tibetanere - opbyg mere livsenergi

Fem unikke yoga-inspirerede øvelser, der nærer krop og sind, giver fornyet livs-energi og smidighed samt styrker kroppens selvhelbredende kraft. Anbefales efter længerevarende sygdomsforløb, stress, depression eller andet, hvor du har behov for at komme i forbindelse med din slumrende livskraftenergi.

Der kan altid gøres noget for at styrke kroppens selvhelbredende kraft. OG - Du kan selv gøre det med disse fem enkle Riter, som opbygger og styrker dig både fysisk og psykisk, holder kroppen ung og er med til at øge lykkeniveauet i kroppens celler.

Ud over de yoga-lignende øvelser, vil der indgå visualisering, opmærksomhed på åndedrættet, meditation og fokus på tankerne. I dette forløb er der rig mulighed for at blive helt fortrolig med udførelsen af Riterne, så du efterhånden finder din helt egen stil og oplever den fulde effekt af øvelserne. Øvelserne er skånsomme og kan udføres af alle uanset alder.

Øvelserne udføres skånsomt og der tager hensyn til eventuelle handicaps, som fysiske eller psykiske begrænsninger har forårsaget.

Særligt tilrettelagt hold hvor øvelserne tilpasses, den enkelte deltager og planlægges så underviseren har ekstra tid til og overblik over den enkelte deltagers særlige behov. Formålet med kursusformen er, at man som aktiv deltager vedligeholder sin livs- og helbredssituation for dermed at fastholde en tidligere genoptræning og sikre, at man også fremover personligt kan magte sin livssituation i forhold til det konkrete handicap. 

For deltagelse afkræves en tro og loveerklæring fra den enkelte deltager.

Erklæringen afleveres til underviseren på første mødegang.

Hent tro- og loveerklæringen HER