Handicap undervisning

Motion med mening, seniormotion

Motion med mening

Opbyggende øvelser uden sved på panden. Smidighed, livsenergi og større velvære med virkningsfuld træning for hele kroppen. Vi lytter til vores krop, så musklernes spændstighed, balancen, immunforsvaret samt åndedrættet styrkes og vedligeholdes med overkommelige men effektive øvelser.

Hver gang arbejdes hele kroppen igennem og der sluttes af med en kort afspænding. På holdet er der tid til at tage hensyn til den enkeltes behov, så øvelserne så vidt muligt tilpasses dig, hvad enten du har en fysisk begrænsning eller blot har brug for roen i øvelserne.

Der er tid til at tage hensyn til fyskiske handicaps, der giver dig begrænsninger så du ikke kan følge et alment hold. Der vil være fokus på de problemområder den enkelte har. Hver gang sluttes af med en kort afspænding

Særligt tilrettelagt hold hvor øvelserne tilpasses, den enkelte deltager og planlægges så underviseren har ekstra tid til og overblik over den enkelte deltagers særlige behov. Formålet med kursusformen er, at man som aktiv deltager vedligeholder sin livs- og helbredssituation for dermed at fastholde en tidligere genoptræning og sikre, at man også fremover personligt kan magte sin livssituation i forhold til det konkrete handicap.  

For deltagelse afkræves en tro og loveerklæring fra den enkelte deltager.

Erklæringen skal afleveres til underviseren den første mødegang.

Hent tro- og loveerklæringen HER


Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
191800
tir 15-01-19 12:00
Kolding
Grete Lind
16 lekt.
Kr. 895
191801
tor 17-01-19 10:45
Kolding
Grete Lind
16 lekt.
Kr. 895
191802
tor 17-01-19 12:00
Kolding
Grete Lind
16 lekt.
Kr. 895