Særligt tilrettelagte hold | Hjerteforeningen | Kræftens bekæmpelse | Ældre sagen

De fem Tibetanere - opbyg mere livsenergi 1

De fem Tibetanere - opbyg mere livsenergi

Fem unikke øvelser der, udført dagligt, styrker krop og sind og giver fornyet energi, smidighed og velvære. Anbefales også i forbindelse med sygdomsbehandling eller hvis du mangler energi til at bygge dig selv op efter et længere sygdomsforløb.

Der kan altid gøres noget for at styrke kroppens selvhelbredende kraft. OG - Du kan selv gøre det med disse fem enkle Riter, som opbygger og styrker dig både fysisk og psykisk, holder kroppen ung og er med til at øge lykkeniveauet i kroppens celler.

Ud over de yoga-lignende øvelser, vil der indgå visualisering, opmærksomhed på åndedrættet, meditation og fokus på tankerne. I dette forløb er der rig mulighed for at blive helt fortrolig med udførelsen af Riterne, så du efterhånden finder din helt egen stil og oplever den fulde effekt af øvelserne. Øvelserne er skånsomme og kan udføres af alle uanset alder – og der tages hensyn til evt. fysiske begrænsninger.

Særligt tilrettelagt hold hvor øvelserne tilpasses, den enkelte deltager og planlægges så underviseren har ekstra tid til og overblik over den enkelte deltagers særlige behov. Formålet med kursusformen er, at man som aktiv deltager vedligeholder sin livs- og helbredssituation for dermed at fastholde en tidligere genoptræning og sikre, at man også fremover personligt kan magte sin livssituation i forhold til det konkrete handicap.  

For deltagelse afkræves en tro og loveerklæring fra den enkelte deltager.

Husk skemaet skal sendes til FOF Kolding sammen med tilmeldingen.

Hent tro- og loveerklæringen HER

 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Lektioner Pris
26970
tir 20-09-16 13:15
Idrætsbygningen
Grete Lind
20 lekt.
Kr. 635