Motion, dans og bevægelse

Motion

Motion kan udføres på mange spændende måder, i et hyggeligt og glad fællesskab.

Lær at danse FOF Kolding-Vejen  

Få kroppen i form og sindet i ro med motion hos FOF Kolding-Vejen

Hvis du er i dårlig form og har overflødige kilo, vil motion medføre, at du taber dig. Det er i hvert fald sikkert, at motion vil hjælpe dig med at forbedre din fysiske form, dit velvære og således dine ydeevner i det daglige.

Når man tager sig selv i nakken og begynder at være fysisk aktiv, så medfører det større lyst til at bevæge sig. Når motion er blevet en vane, er det svært at undvære den.  

Er du nysgerrig? Så læs mere og tilmeld dig nedenfor.

Læs mere


Kom op af stolen og bevæg dig!

Mange af os er blevet ofre for nutidens fysiske passivitet og dårlige kostvaner. Vores liv er i stigende grad blevet mere stillesiddende og stressende, samtidig med at udbuddet af fristende men usunde madvarer bliver større og billigere. Resultatet er overvægt, livsstilssygdomme og dårligt humør.


På vores motionshold vil du:


  • Træne dine muskler og øge din fedtforbrænding

  • Styrke din smidighed og få pulsen op

  • Møde mennesker, der deler glæden for motion og aktiv livsstil


Vores holdbeskrivelser: Der er rige muligheder for at vælge imellem

Motion kan udføres på mange måder. Hver sæson tilbyder FOF Kolding-Vejen motionsformer, der passer dit behov og dit fysiske niveau. Hvis du er glad for rytmiske bevægelser til dejlig musik, så læs mere om vores motionshold i argentinsk tango, ballet og glad bevægelse. Her er der plads til improvisation og kreativitet, hvor du kommunikerer med parterne gennem dans og nærvær. Du har en mulighed for at prøve træningen på en cellerciser, hvilket både er skånsomt, effektivt og sjovt. Skulle du være til mere klassiske motionsformer, har vi et rigt udbud af pilates hold. Har du haft smerter i ryggen? Så er der også et motionshold i rygtræning til dig.

 

Se også vores hensyntagende hold klik her

 


Sådan foregår vores undervisning i motion:

Vores dygtige undervisere tager udgangspunkt i dit fysiske niveau og dine behov. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage på vores motionshold. Så uanset om du er begynder eller øvet, er det et hold til dig. Den vigtigste ting er din lyst til at motionere i fællesskab.

 

Hvor afholdes vores undervisning?

FOF tilbyder undervisningen i Kolding og Vejen. Du kan se hvilke dage og tidspunkter holdene starter nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig.

Har du brug for flere oplysninger om undervisningen, kan du læse mere under hvert hold. Skulle du have yderligere spørgsmål, kontakt FOF Kolding-Vejen kontor på tlf. 7930 85 80 eller mail: www. fofkolding.dkFOF Kolding-Vejen glæder os til at byde dig velkommen på vores motionshold!