Motion, dans og bevægelse

Argentinsk TANGO begyndere/let øvede

Tango begyndere FOF Kolding-Vejen

Argentinsk tango – begynder/letøvet – med eller uden partner

Dette hold for begynder/letøvet er:

for dig, som er nysgerrig, og som ønsker at kende mere til tangoverdenen, og således gerne vil prøve denne dans for første gang.

for dig, som har gået til undervisning før; men som eventuelt er blevet afbrudt undervejs af den ene eller anden grund, og derfor gerne vil starte igen.

for dig, som har behov for at genopfriske de grundlæggende elementer i dansen, for at føle dig mere sikker, før du går videre.

for dig, som er en rutineret følger/dame, og som har oplevet, at der ofte er overtal af kvinder til diverse dansearrangementer. For dig, som ønsker at tage sagen i egen hånd ved også at lære at føre i bevidstheden om, at du fremover vil kunne byde hvem som helst op til dans til glæde og gavn for både dig selv, din partner og dine omgivelser. Og på denne måde blive en meget bedre danser.

for dig, som er en rutineret fører/herre, og som har lyst til at blive mere blød i knæ og hofter en gang imellem. For mænd, som ønsker at udfordre sig selv ved af og til at prøve at bytte rolle, og se det hele fra en helt anden vinkel, og dermed give sin dans et andet og mere spændende og interessant udtryk. Og derved blive en meget bedre danser.

BEMÆRK!
Du kan tilmelde dig dette hold med eller uden partner.
Hvis du er tilmeldt og har betalt for at deltage på dette begynder/letøvet hold hos FOF Kolding-Vejen, er du velkommen til frit ad hoc at deltage på det videregående/åbent niveau hold samme aften uden yderligere betaling!