Motion, dans og bevægelse

Motion og bevægelse

Nyd den frihed, som vandet giver.

Aqua træning FOF Kolding-Vejen 

Bliv slank og kom i god form i vand hos FOF Kolding-Vejen

Motion i vand er en givende træningsform, som dels er effektiv for kroppen, dels blid for led og muskler. Med dygtige undervisere er bevægelser i vandet både effektive, skånsomme og sjove, mens risikoen for skader er minimal. Vandets bæreevner og følelsen af vægtløshed medfører også, at du udfører alle øvelserne med bravur. Når du får sådan en succesoplevelser i hver træningstime, stiger humøret og selvtilliden også!  

Er du nysgerrig? Læs mere og tilmeld dig nedenfor.

Læs mere

 


Smid din slikpose ud og hop i vand!

Mange af os er blevet ofre for nutidens fysiske passivitet og dårlige kostvaner. Vores liv er i stigende grad blevet mere stillesiddende og stressende, samtidig med at udbuddet af fristende men usunde madvarer bliver større og billigere. Resultatet er overflødige kilo, livsstilssygdomme og dårligt humør. 

Motion i vand er for dig, der har lyst til blive slankere, sundere og gladere i vand. Du gennemarbejder alle muskler og led på en blid måde. Alle øvelser i vand gentages mange gange, hvilket betyder, at du følger din egen kropsfornemmelse, samtidig med at du konstant bliver bedre og mere bevægelig i vandet. Behagelige vand zumba-lignende bevægelser i højt tempo, til rytmisk musik og i et godt fællesskab medfører, at du føler dig glad og tilfreds efter hver motionstime i vandet.

På vores moitonshold i vand vil du:


  • Få dine kilo sat på de rigtige steder på kroppen

  • Øge bevægeligheden, styrken og koordinationen på en skånsom måde

  • Hoppe i vandet i det glade fællesskab


Sådan foregår vores undervisning i vand:

Du udfører behagelige øvelser, hvor tempoet og humøret er højt. Vores dygtige instruktører holder øje med at alle følges ad og har det godt i fællesskabet. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage på vores motionshold i vand. Bare du også synes det er sjovt at være aktiv i vandet.

 

Se også vores hensyntagende hold klik her

 

 

Hvor afholdes undervisning i vand?

FOF tilbyder kurser i Kolding Slotssøbadet og i Vamdrup. Du kan se hvilke dage og tidspunkter holdene starter nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig.

Har du brug for flere oplysninger, kan du læse mere under hvert hold. Skulle du have yderligere spørgsmål, kontakt FOF Kolding-Vejen kontor på tlf. 7930 85 80 eller mail: www. fofkolding.dk


FOF Kolding-Vejen glæder os til at byde dig velkommen på vores motionshold i vand!