Hold i Vejen, Rødding, Brørup

Smartphone fotografering

Fotografering med smartphone eller iPhone

Brug din mobiltelefon som fotografiapparat - og få nogle gode billeder ud af det.

“Det bedste kamera er det man har på sig”, og de fleste har den dag idag en smartphone på sig. Og har man en “nyere” udgave af en mobiltelefon, så er kameraet der sidder i tilmed rigtig godt. På dette fotokursus tager vi udgangspunkt i mobilen, og de kreative muligheder det giver at tage billeder med denne. 

Dette er et fotokursus, hvor vi kigger på teknikken i at få “flottere” billeder, taler om mulighederne i komposition, vinker og optagelses-teknikker, så billederne bliver mest optimale. Vi skal også kigge på nogle af de mange redigeringsmuligheder, der findes i de mange Apps, der er på markedet. Vi smider levende effekter på statiske billeder, så de bliver dynamiske. Vi laver timelapse, hvor vi tager mange billeder og sætter det hele sammen til en lille film. Det bliver et super hyggeligt kursus, hvor vi vil “lege” med en masse teknisk, så det bliver letforståeligt.

Så kom på dette kursus, hvis du ønsker at tage bedre billeder - med mobilen - og evt gerne vil skabe mere blikfang på de sociale medier, såsom Instagram