Hold i Vejen, Rødding, Brørup

Instagram

Instagram

Privat, professionelt eller din virksomhedsprofil? Få tips og tricks her

Instagram er et super spændende socialt medie, hvis man elsker at se billeder. Og man kan finde meget inspiration og viden via Instagram. Vil du lære at begå dig på dette medie, og forstå ideen bag app’en, så kan dette kursus hjælpe dig videre.

Ord som “Hashtags” (#), “Mentions” (@), “Historier”/“Stories” og meget andet, er vigtig at forstå, for at få mest muligt ud af oplevelsen med Instagram. Derfor kigger vi meget på mulighederne i dette. Desuden kommer vi ikke uden om at Instagram handler om “Eyecandy” - altså billeder, der tager sig godt ud. Derfor arbejder vi også med hvordan DU får dine billeder til at skille sig ud. Dette kan ske ved brug af filtre, effekter, fangende tekster og andre “virkemidler”, som andre app’s kan hjælpe dig med. Instagram er ikke kun billeder, men også video og meget andet, som vi naturligvis kommer ind på.

Så har du i længere tid drømt om at komme godt igang med “INSTA”, få nogle cowboytricks i brugen, og ikke mindst få styr på din opsætning - så skal du da med på dette FOF-kursus