Mad, kager, brød og flødeboller

Italiensk madlavning

Italiensk madlavning og regional madkultur

Vi tilbereder hver gang 2 retter og der kræves ingen forkundskaber. 

Det italienske køkken er baseret på regionale traditioner, sæsoner, olivenolie, krydderurter, grøntsager, gode råvarer - og enkelhed. På dette kursus lærer du at tilberede sund og velsmagende mad fra bunden efter ”mammas” principper. 

Du får indblik i nogle af Italiens 20 regioner, som hver har deres helt unikke kulinariske specialiteter - og vine.

Underviser Inger Harborg har boet i fem forskellige regioner i Italien gennem 28 år, og på dette madlavningskursus vil du erfare, at italiensk mad står for meget mere end pasta, pizza og pesto!
Her vil du lære at tilberede lækre antipasti, gnocchi, risotto, dessert med marsala og meget mere. 

Vin og andre drikkevarer må gerne medbringes, samt forklæde.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
182460
tor 11-10-18 17:30
Kolding
Inger Harborg
12,75 lekt.
Kr. 645