Kulturrejser og udflugter

Berlin - opera og koncert

Berlin operatur FOF Kolding

Berlin - opera og koncert - 2 forestillinger

Postdam, sommerslottet Sanssouci, byrundtur og meget mere.

Verdis opera La Traviata i nyrenoverede Staatsoper - Beethovens 3. symfoni på Deutsche Oper


Onsdag den 27. marts
Vi kører fra Kolding kl 7.15 – med en kort formiddagspause er vi fremme ved rasteplads/ restaurant ved 11.30-tiden til fælles frokost. Vi fortsætter mod øst og undervejs fortæller rejseleder Morten Schønberg Sørensen om turens musikoplevelser. 
Vi kommer frem til centrum af Potsdam ved ca. 15.30 tiden – her går vi en orienterende tur på gågaden og får også lidt tid på egen hånd, inden vi kører gennem parken til vores hotel Wyndham Garden sidst på eftermiddagen.

Vi indkvarterer os, og inden aftensmaden bliver der tid til at slentre en aftentur i den vestlige del af Sanssouci-parken. Fælles aftensmad på hotellet. 

Torsdag den 28. marts
Vi tjekker ud, pakker bussen og tager på et besøg til fods i den centrale del af Sanssouci-parken, inden vi midt på formiddagen kører til Berlin, hvor vi byder på en spændende byrundtur: 
Vi kommer blandt andet forbi Regeringskvarteret, Charlottenburg, det "gamle" Vestberlin omkring Kurfürstendamm, Gedächtniskirche, de nordiske ambassader, Kulturforum, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie, Karl-Marx-Allee, Alexanderplatz og hovedalleen Unter den Linden med alle sine prægtige bygninger.  Byrundturen slutter ved hotel Leonardo Berlin, hvor vi indkvarterer os og har tid til et hvil og lidt at spise (ind.) inden Verdis opera La Traviata begynder på den nyrenoverede Staatsoper Unter den Linden kl. 19. Der er bus til og fra forestillingen. 

Efter forestillingen mødes vi måske i hotellets bar til en lille ”eftersludder” over en drink.

Fredag den 29. marts
I dag er der mulighed for en hel dag på egen hånd i Berlin! Bussen kører en ”servicetur”, hvor man kan blive sat af ved KaDeWe, Kulturforum eller Museumsøen.Fra Museumsøen kan man gå med på en uformel, men spændende gåtur med rejselederen. 

Bussen kører tilbage ved 14-tiden, men man er velkommen til at blive ude i byen og finde tilbage til hotellet på egen hånd. Der er metrostation lige ved hotellet.(Bismarckstrasse)

Aftenens koncert er kl. 20 på Deutsche Oper med bl.a. Beethovens 3. symfoni på programmet.
Vi bor få hundrede meter fra operaen.

Lørdag den 30. marts
Efter morgenmaden påbegynder vi hjemrejsen efter et par spændende dage i og omkring Berlin. 

På hjemturen vil rejselederen evaluere musikoplevelserne, og alle vil kunne stille spørgsmål og give deres besyv med til rejselederen, der vil gå gennem bussen og tale operaoplevelserne igennem med alle, der måtte ønske det. 

Inkluderet er
To nætter på Hotel Leonardo Berlin m. morgenmad
En nat på Wyndham Garden Potsdam med morgenmad
Gode billetter til Verdis La Traviata på Staatsoper Unter den Linden
Gode billetter til Symfonikoncert på Deutsche Oper
Guidet byrundtur i Berlin
Musikformidling, rejselederservice
Frokost på førstedagen, middag på hotellet første aften 
Teknisk arrangør: Schønberg musik og rejser
Medlem af rejsegarantifonden, nr 2088