Kulturrejser og udflugter

Elbphilharmonie Hamburg - koncert og opera

Elbphilarmonie FOF Kolding-Vejen

Elbphilharmonie Hamburg - koncert og opera

Eksklusiv musikalsk weekendtur

Det er stort set umuligt at få billetter til Hamburgs nye koncerthus - Elbphilharmonie - så tilmeld dig nu og glæd dig til en fantastisk oplevelse. Vi har fået gode pladser - både her og i Staatsoper!

Lørdag kører vi fra Kolding og nyder undervejs et rundstykke med kaffe og en lille en... (Bussen starter i Esbjerg og Vejen inden den når til Kolding, så husk at anføre, hvor du vil stige på.)

Vi holder en kort frokostpause, for vi til hurtigt til Hamburg, hvor vi indleder med en byrundtur omkring de vigtigste seværdigheder. Hvor lang rundturen bliver, afhænger af trafik og tidspunktet. Vi håber at nå ud langs Alstersøen, gennem velhaverkvarterer, gennem centrum med holdt ved Michaelskirken, der er byens vartegn, gennem St. Pauli med Reeperbahn m.m

Ved 15.45-tiden er vi  fremme ved vores hotel i Hamborg. Der vil løbende være god service med drikkevarer i bussen.

Undervejs vil rejselederen, operasanger m.m. Morten Schønberg Sørensen, fortælle om turens musikoplevelser.

Vi skal bo centralt i Hamborg med mulighed for at gå ud på egen hånd. 

Lørdag kl. 17.15 mødes vi i hotellets reception og går de få hundrede meter til restauranten, der venter med et rustikt, tysk aftensmåltid (incl)

Operaen ligger kun hundrede meter fra restauranten og kl. 19.30 er vi på plads til en spændende opførelse af et af de mest elskede og velkomponerede oratorier: Verdis Requiem. Statsoperaen i Hamborg har en tradition med at tage kendte oratorier som Messias og Matthæuspassionen og tilsætte skuespil/ballet/totalteater. Vi får lov at høre Verdis skønne musik, men illustreret på en ny og meget spændende måde, en totaloplevelse!

Efter forestillingen er der måske stemning for at mødes i hotellets bar og lande den fælles oplevelse.

Søndag er der god tid til morgenmaden inden vi kl. 09.30 tjekker ud.  

Bussen tager os til Elbphilharmonien i god tid til at få et indtryk af det imponerende byggeri, herunder at gå en tur rundt om bygningen i 30 meters højde, en stor oplevelse!

Vi skal til koncert i Elbphilharmonien kl. 11.00 med noget af det skønneste, romantiske musik, der er skrevet: Brahms 1. klaverkoncert og hans 4. symfoni. Operaens orkester, Philharmonisches Staatsorchester Hamburg, spiller under ledelse af chefdirigenten siden 2015, Kent Nagano. Pianisten Herbert Schuch er solist i Brahms flotte og dramatiske 1. klaverkoncert.

Efter koncerten kører vi nordpå igen med en god pause til sen frokost på egen hånd. Undervejs vil rejselederen sammenfatte turens musikoplevelser. 

Ved grænsebutikkerne holder vi en halv times eftermiddagspause med mulighed for kaffe/te. 
 
Først på aftenen er vi på de respektive påstigningssteder igen. efter en spændende tur til Hamborg og byens nye vartegn, koncerthus m.m. Elbphilharmonien – eller bare Elphi, som de siger i Hamborg!

I januar udsendes rejseplan med nøjagtige påstigningstidspunkter.

Inkluderet i prisen er

Busrejse i god, moderne bus med rejselederservice
Rundstykke med kaffe og morgenbitter på udrejsedagen
En nat i delt dobbeltværelse på godt, centralt hotel
Morgenbuffet søndag
Gode billetter i Elbphilharmonien og Staatsoper
Guidet byrundtur i Hamborg
Middag før Verdis Requim lørdag
Bidrag til rejsegarantifonden (Teknisk arrangør: Schønberg musik og rejser)

Elbphilharmonie

 

DsG2lsa3CJo