Kulturrejser og udflugter

Bruxelles og EU parlamentet

Oplev Jul i Bruxelles FOF Kolding-Vejen

Bruxelles - en 4 dages juletur 

Oplev det helt fantastiske julemarked i Bruxelles - og rundvisning i EU parlamentet af dansk parlamentsmedlem

Kom med på en tur til EU-parlamentet med rundvisning i parlamentet og i den smukke by Bruxelles. Vi bor på Hotel Bedford i Bruxelles centrum, meget tæt på Manneken Pis og det smukke torv.

Der er afgang fra Kolding kl. 06.00 (Esbjerg kl. 04.50 og Vejen efter aftale). Der serveres en sandwich i bussen undervejs og der er passende stop undervejs. Vi kører direkte til hotellet, hvor vi - afhængig af trafikken - forventer at være fremme kl. ca. 19.00. Aftenen er til fri disposition.

Efter morgenmaden dag 2 besøger vi EU-parlamentet, hvor et dansk medlem af EU parlamentet vil give en rundvisning og fortælle om arbejdet og dagligdagen. 

Derefter kører vi til Atomium - det 103 meter høje monoment fra verdensudstillingen i 1957 - og Mini Europe; hele Europa i en skøn park. 

Kl. 19.00 mødes vi til aftensmad i selskab med et dansk medlem af EU parlamentet, hvor vi vil hygge os sammen og hvor der vil være lidt godt til maven og en øl eller et glas vin. 

Dag 3 er til fri disposition, for julemarkedet er en attraktion i sig selv og skal absolut opleves. Hotellet ligger perfekt for gåture rundt i byen. 

Desuden kan man tage ud for at se de kulturelle ting, som Bruxelles byder på, eller finde en cafe, hvor man kan nyde en af de mange belgiske øl eller en kop belgisk chokolade. Bruxelles har desuden gode muligheder for shopping. 

Dag 4 går turen hjemad og bussen kører fra hotellet kl. 9.00 præcis.

Inkluderet i prisen er:
Busrejse i god, moderne bus
Rejseleder på hele turen
Rundstykke med kaffe og morgenbitter på udrejsedagen
3 nætter i delt dobbeltværelse på godt, centralt hotel
3 x morgenbuffet
1 x aftensmad med en øl eller et glas vin
Bus til EU-parlamentet
Rundvisning i EU parlamentet
Bidrag til rejsegarantifonden. Tekn. arr.: FOF Vest

 

5oPjSf2VU9s