Udflugter | Rejser

Udflugt til Søhøjlandet - med rovfugleshow og Øm Kloster

Søhøjlandet - rovfugleshow og Øm Kloster

Oplev vingesuset i mere end én forstand - og spis frokost ved klosteret

Vi kører til Søhøjlandet ved Silkeborg og besøger Falkemanden - som deler sin naturskønne ejendom, sit liv og sit hjem med høge, falke, ugler, ørne, dådyr og bisonokser.

Vi oplever det yderst utraditionelle show, når fuglene i samarbejde med folkoneren viser eksempler på deres fantastiske jagt- og flyveegenskaber. Gysende, underholdende og lærerigt. Enkelte deltagere får endda mulighed for at holde en rovfugl eller ugle.

Derefter går turen til Øm Kloster, som oprindeligt var hjemsted for munke af cistercienser ordenen, der kom til stedet omkring samme tidspunkt på året i 1172.

Her venter en frokostbuffet på os - med en øl, vand eller et glas vin inkluderet - og vi får et spændende indblik i Øm Klosters historie, når rundviseren iført munkedragt viser rundt i klosterruinen. Efter en introduktion fortæller guiden om klosterlivet, munkenes bolig, dagligliv, livsopfattelse og tro. Historiens vingesus, fortalt lige der, hvor det foregik... dengang.

Inkluderet i prisen er morgenkaffe og rundstykker i bussen, rovfugleshow, frokostbuffet med en øl, vand eller et glas vin, entre til Øm Kloster og rundvisning på klosteret.


Holdoversigt
Hold Nr. Afholdes Sted Turleder   Pris
181038
fre 04-05-18 08:30
Kolding
Brian Bøglund
8,5 lekt.
Kr. 650