Bevægelse og sundhed

Hatha Flow Yoga

Yoga

Yoga har en over 5000 år gammel historie og har udviklet sig i mange retninger.
I Hatha Flow Yoga arbejder vi med dynamiske forløb med gentagelser af stillinger, mens vi holder fokus på åndedrættet og oplever, hvordan åndedræt og kroppens arbejde hænger sammen og understøtter hinanden. Vi arbejder med klassiske serier, som solhilsen og de 5 Tibetaner, men også andre forløb med flere åndedræt i hver stilling og klassiske yoga stillinger, der holdes i længere tid.
Her er god mulighed for at få sved på panden.
Vi vil have fokus på smidighed, styrke, ro og balance, som vil gavne dit almene velvære, men også kunne supplere din evt. øvrige træning inden for andre sportsgrene.
Yogaens mål er ikke blot fysisk velvære, men at skabe opmærksomhed på sammenhængen mellem krop og sind.
Der stiller ikke krav til fysisk præstation, men drejer sig om at opleve og nyde hvert øjeblik i bevægelse – og i allerhøjeste grad om at lytte til kroppens signaler. Fællesskabet og humoren er også en vigtig del af denne oplevelse.
Yoga & Meditation har dokumenteret virkning: antistressende, øger koncentrationsevnen, styrker kroppens funktioner, gavnlig for nattesøvnen, øger generelt velvære, energi og overskud til hverdagen.

OBS!! Den anførte pris for pensionister, efterlønnere og ledige dagpengemodtagere gælder udelukkende personer med folkeregisteradresse i Roskilde Kommune.