Bevægelse og sundhed

Hatha yoga Lejre

Yoga
Yoga har en over 5000 år gammel historie og har udviklet sig i mange retninger.
Hatha Yoga omhandler primært de mange klassiske yoga stillinger, altså den fysiske del af yogaen, det betyder, at det er her fokus for undervisningen er, men vi arbejder også med åndedrættet, tankerne og sindet, både gennem Hatha stillingerne og gennem den afsluttende meditation. Dualismen mellem de aktive Hatha stillinger og meditationens ro er vigtig for at styrke forbindelsen mellem krop og sind.
 
Undervisningen er en hjælp til selvhjælp og virker ved regelmæssig træning. Yogaens mål er ikke blot fysisk velvære, men at skabe opmærksomhed på sammenhængen mellem krop og sind.
Der stilles ikke krav til fysisk præstation, men det drejer sig om at opleve og nyde hvert øjeblik i bevægelse – og i allerhøjeste grad om at lytte til kroppens signaler. Fællesskabet og humoren er også en vigtig del af denne oplevelse.

Yoga & Meditation har dokumenteret virkning: antistressende, øger koncentrationsevnen, styrker kroppens funktioner, gavnlig for nattesøvnen, øger generelt velvære, energi og overskud til hverdagen.

Medbring: Løstsiddende tøj, underlag og evt. tæppe.
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
192636
man 02-09-19 15:30
Lejre
Rie Freja Ørnemark
31 gange
Kr. 2140
192637
man 02-09-19 17:15
Lejre
Rie Freja Ørnemark
31 gange
Kr. 2140