Bevægelsesfag

Astanga vinyasa yoga

Astanga vinyasa yoga holdet henvender sig dem som gerne vil have en meget aktiv yoga klasse, og som gene vil have lidt sved på panden. 

Astanga vinyasa yoga består af en serie stillinger, som forbindes med åndedræt og bevægelser. Disse teknikker bevirker tilsammen, at kroppen bliver opvarmet med en udrensende indre varme. 
Vinyasa betyder "bevægelses-åndedræts-system". På dette hold er det den samme række stillinger vi vil arbejde med hver gang.

Holdet er både for dem som vil fortsætte fra sidste år, men også for dem, som ikke har kendskab til astanga systemet på forhånd. Det frarådes at deltage ved alvorlige skader, sygdom, graviditet og kraftig overvægt.


Medbring: tæppe, vand og en ekstra trøje.

Underviseren Kathrine Voigt har dyrket yoga siden 2009 og er uddannet yogalærer hos YOGAMUDRA  med fokus på astanga systemet. Desuden har Kathrine gået på Hatha yogalærer uddannelsen Kreativ yoga ved Aase Kristensen et år. Kathrine har undervist i yoga i 4 år, flere steder både i Roskilde og København.

OBS!! Den anførte pris for pensionister, efterlønnere og ledige dagpengemodtagere gælder udelukkende personer med folkeregisteradresse i Roskilde Kommune.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Lektioner Pris
61600
tir 06-09-16 18:00
Roskilde
Kathrine Voigt
62 lekt.
Kr. 2082