Bevægelsesfag

Blid yoga

Blid yoga er for dig som ønsker en blid og nænsom pleje af kroppen. Der vil særligt være fokus på de siddende og liggende yoga stillinger. Yogatimerne forgår i et roligt tempo med tid til justeringer og fordybelse i de enkelte stillinger. I blid yoga vil der være særligt fokus på at afhjælpe ryg-, nakke- og skulderproblemer og på at løsne kroppens spændinger op. Det er vigtigt, at eleverne selv lærer at lytte til deres krop og mærke kroppens grænser og langsomt opbygger kroppens balance indefra.
Undervisningen tilpasses eleverne på holdet og tager forbehold for elevernes ønsker og udfordringer.
Hver time afsluttes med en kort afspænding.

Medbring: tæppe, vand og en ekstra trøje.

Undervisningen varetages af Kathrine Voigt og Lene Nørregaard.

Kathrine Voigt har dyrket yoga siden 2009 og er uddannet yogalærer hos YOGAMUDRA  med fokus på astanga systemet. Desuden har Kathrine gået på Hatha yogalærer uddannelsen Kreativ yoga ved Aase Kristensen et år. Kathrine har undervist i yoga i 4 år, flere steder både i Roskilde og København. 
Lene Nørgaard har dyrket yoga siden 2011 med hovedfokus på hatha yoga. Siden 2013 har Lene været tilknyttet Kathrine Voigts yoga-hold i Roskilde - dels som kursist dels som undervisningsassistent og vikar. Derudover har Lene i mange år dyrket og undervist i rytmisk gymnastik. 

OBS!! Den anførte pris for pensionister, efterlønnere og ledige dagpengemodtagere gælder udelukkende personer med folkeregisteradresse i Roskilde Kommune.
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Lektioner Pris
61602
tor 08-09-16 18:00
Roskilde
Kathrine Voigt
62 lekt.
Kr. 2082