Bevægelsesfag

Hatha yoga

Hatha yoga er for alle, som ønsker større smidighed, balance og styrke. 

Yogatimerne foregår i et roligt tempo med en flydende overgang fra øvelse til øvelse. Hver time afsluttes med en kort afspænding.

I yogatimerne vil vi være længere tid i hvert stræk med fokus på fordybelse. Det giver mulighed for at koble af og stresse af og samtidig træne kroppen. Du kan få noget ud af timerne, uanset hvilken form du måtte være i, og samtidig blive udfordret. 
Alle kan være i stillingerne i mere eller mindre grad og gradvist opnå større smidighed, balance og styrke. Fra gang til gang vil de forskellige yoga stillinger variere, og timerne vil have forskellige fokus områder.

Holdet henvender sig bredt, dog frarådes deltagelse ved alvorlige skader, sygdom, graviditet og kraftig overvægt.

Medbring: tæppe, vand og en ekstra trøje. 

Undervisningen varetages af Kathrine Voigt om tirsdagen hhv. Kathrine Voigt og Lene Nørregaard om torsdagen.

Kathrine Voigt har dyrket yoga siden 2009 og er uddannet yogalærer hos YOGAMUDRA  med fokus på astanga systemet. Desuden har Kathrine gået på Hatha yogalærer uddannelsen Kreativ yoga ved Aase Kristensen et år. Kathrine har undervist i yoga i 4 år, flere steder både i Roskilde og København. 
Lene Nørgaard har dyrket yoga siden 2011 med hovedfokus på hatha yoga. Siden 2013 har Lene været tilknyttet Kathrine Voigts yoga-hold i Roskilde - dels som kursist dels som undervisningsassistent og vikar. Derudover har Lene i mange år dyrket og undervist i rytmisk gymnastik. 
 
OBS!! Den anførte pris for pensionister, efterlønnere og ledige dagpengemodtagere gælder udelukkende personer med folkeregisteradresse i Roskilde Kommune.
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Lektioner Pris
61603
tor 08-09-16 19:40
Roskilde
Kathrine Voigt
62 lekt.
Kr. 2082
61601
tir 20-09-16 19:40
Roskilde
Kathrine Voigt
60 lekt.
Kr. 2082