Foredrag

Broderskabet

- Kættertrilogien II
Ole Clifford Pejtersen, forfatter

Sidste sæson fik vi grundet afbud, besøg af Ole Clifford, der på levende vis fortalte om Katharerne, deres liv og endeligt i Sydfrankrig i det 13. århundrede. Katharerne eller Albigenserne blev anset som kætterske kristne. Anderledes forholdt det sig med Korsridderne, som Ole Cliffords 2. bog i trilogien omhandler og så alligevel ikke, som det vil blive afsløret under foredraget. Broderskabet er en nervepirrende spændingsroman om tempelridderne og den hemmelige viden, de bragte hjem fra Det Hellige Land – og som har påvirket vores verdensforståelse helt frem til i dag.

Ole Clifford er født og opvokset i København, men har tilbragt mange år i USA som forretningsmand. I 1995 flyttede han tilbage til Danmark, og han har siden 2002 været forfatter på fuld tid. Han har skrevet 11 romaner, hovedparten inden for spændingsgenren og flere af dem med en tråd til verdenshistorien.

OBS!! Den anførte pris for pensionister, efterlønnere og ledige dagpengemodtagere gælder udelukkende personer med folkeregisteradresse i Roskilde Kommune.