Foredrag

Palæstina og Israel

- et billedshow
Nina Rasmussen, foredragsholder

Se Jerusalem, Betlehem, Ramala, Hebron og Jaffa i strålende sol og blinkende nætter. Se de mange forskellige mennesker i byerne og turisterne på stranden i Tel Aviv. Kom i festlig ramadanstemning i Jerusalems gamle bazar med alverdens mad og tøj, fine broderier og et mylder af mennesker fra alle religioner. Kom med ind i Fødselskirken, Klippemoskeen og flere andre hellige steder for jøder, kristne og muslimer. Se den enestående graffiti på muren, der adskiller Israel og Palæstina, mød jøderne ved grædemuren og hør en ung og en ældre palæstinensers syn på fremtiden.

Nina Rasmussen er ægtefælle til Hjalte Tin, to af Danmarks mest erfarne og kompromisløse globetrottere og forfattere. De har skrevet en lang række rejsebøger, der er oversat til flere sprog, og kendte fra deres foredrag overalt i Danmark. Nina har rejst i næsten alle lande i Mellemøsten inklusive Israel og Palæstina.

OBS!! Den anførte pris for pensionister, efterlønnere og ledige dagpengemodtagere gælder udelukkende personer med folkeregisteradresse i Roskilde Kommune.