Foredrag

Permakultur og skovhaver

Gør prydhaven spiselig. Det er dejligt at kunne høste afgrøder fra haven. Hvor den enårige køkkenhave skal anlægges i fuld sol og i god jord samtidig med, at den kræver et vist plejeniveau, så kan mange af de flerårige, spiselige planter klare sig under mere skyggede forhold, i dårligere jord og samtidig være praktisk talt vedligeholdelsesfrie. Kombination af frugt, bær, nødder, flerårige krydderurter og spiselige stauder er en ideel måde at få en nem og smuk have, der samtidig giver et spiseligt udbytte. Mange af de spiselige stauder kan høstes tidligere på sæsonen i forhold til de enårige nytteplanter – udfylde ”The Hungry Gap”. Kom og hør, hvordan tankerne bag permakultur og skovhaver kan overføres til en almindelig have, både i sig selv og som supplement til den enårige nyttehave.

OBS!! Den anførte pris for pensionister, efterlønnere og ledige dagpengemodtagere gælder udelukkende personer med folkeregisteradresse i Roskilde Kommune

Salen findes således. Man kører ind til bebyggelsen ad Skt. Agnes Vej og holder til højre. For enden af parkeringspladsen finder man salen på venstre side. I forhold til det viste kort ligger salen længere framme  ad Skt. Agnes Vej.