Kalender

Haveplanlægning - bliv din egen havearkitekt

Er du ikke tilfreds med din have? Er den for kedelig - eller er den alt for uoverskuelig? Bruger du for meget tid på at luge i stedet for at nyde din have?
Ved at deltage i dette intensive kursus, kan der spares mange penge på både besøg af havearkitekt og fejlkøb af planter. Du lærer at tegne din helt personlige og unikke haveplan med både rum, oplevelse og brug af de rigtige planter. På første del af kurset vil der som oplæg blive vist billeder til inspiration med bl.a. idéer til ændringer, du selv kan lave på en weekend samt billeder af FØR og EFTER haver. På den anden del af kurset vil der blive gennemgået forskellige måder at anvende planter på, så haven bl.a. er smuk året rundt.
Kurset ledes af den professionelle havearkitekt, AnneMarie Sørensen, som ud over idéer til smukke, dejlige og nemme haver samt generel vejledning, vil give individuel vejledning til den enkelte kursist.

For at få det fulde udbytte af kurset forudsættes det, at man har opmålt sin have på forhånd. Vejledning hertil vil blive tilsendt til deltagerne 2 uger før kursusstart. Det er muligt at kontakte læreren, hvis der opstår spørgsmål til optegningen før og under kursusforløbet. Til kursusdagen medbringes ud over papir og tegneredskaber (blyant, viskelæder, lineal, sort tusch og evt. farveblyanter) fotos af haven fra forskellige vinkler (evt. på bærbar computer) og også meget gerne forskellige havebøger og inspirationsmateriale. Der er plads til max. 10 deltagere på holdet, så der er tid til den enkelte kursist.

Det kan anbefales at deltage i foredraget ”Den nemme have med buske og bunddækkestauder” som supplement til kursets 2. del; hhv. ”Stauder i haven”, hvis man gerne vil inddrage staudebede i haveplanlægningen.

Foredragsholder AnneMarie Sørensen er lokal fra Lejre Kommune, og hun kan kontaktes via mail for nærmere oplysninger mht. kursus.
Prisen er inkl. kursusmateriale. 

OBS!! Den anførte pris for pensionister, efterlønnere og ledige dagpengemodtagere gælder udelukkende personer med folkeregisteradresse i Roskilde Kommune.
Holdoversigt
Hold Nr. Afholdes Sted Foredragsholder Lektioner Pris
61114
lør 08-10-16 10:00
Roskilde
Anne Marie Sørensen
24 lekt.
Kr. 770
71114
lør 04-03-17 10:00
Roskilde
Anne Marie Sørensen
24 lekt.
Kr. 770