Kreative fag

Ekspressionisme, maling og tegning

Kan du lide farver og har lyst til at male - kan ekspressionistisk maleri være noget for dig. Det er en farveglad og ikke så korrekt malemåde.
Kurset er tilrettelagt for både begyndere og øvede. Ligegyldigt hvilket niveau du er på, bygger undervisningen i høj grad på individuel vejledning.
Foretrækker du helt at vælge dine egne projekter får du støtte og vejledning til det.
Jeg har opgaver til hver undervisningsgang, som du kan tilslutte dig efter lyst og evne. Der bliver undervist i billedkomposition, iagttagelse, farvelære, perspektiv, mm. Undervejs prøver vi også at skele lidt til andre ismer, fx kubisme, naturalisme, etc.

Der undervises primært i akrylmaling på lærred, men i forløbet må du også gerne udtrykke dig ved hjælp af fx farvekridt, spartel, pasta, blyant, kul, pastelfarver, etc. Oliemaling kan ikke anvendes pga. manglende udsugning.

Den første gang introduceres nye kursister til materialer og deres anvendelse. Men alle begynder med en lille opgave, så medbring derfor en stor tegneblok og en blyant fx B5 (blød 5).
Dagens undervisning sluttes ofte med en kort evaluering af arbejdet, som er lærerigt og hyggeligt for alle parter.

Generelt: Der er bord- og gulvstaffelier i lokalet.
Du skal selv medbringe alle materialer.
Der er aflåste skabe til dine billeder og redskaber.

OBS!! Den anførte pris for pensionister, efterlønnere og ledige dagpengemodtagere gælder udelukkende personer med folkeregisteradresse i Roskilde Kommune.
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Lektioner Pris
61236
ons 07-09-16 10:00
Roskilde
Anita Meng Folkmann
42 lekt.
Kr. 1498
61235
ons 14-09-16 10:00
Roskilde
Anita Meng Folkmann
42 lekt.
Kr. 1498