Musik og sang

Sangteknik Sommersang - 9 ugers forløb

Ønsker du erfaring med teknik og undgå hæshed og svælgsnørre

Sangteknik Power er for deltagere, der ønsker erfaring i Komplet Sangteknik og for deltagere, der ønsker at genopfriske Komplet Sangteknik. I forløbet vil vi træne maveteknik, funktionerne, indstillingerne, effekter og klangfarve. Du får også værktøjer til at undgå hæshed, svælgsnørre og åndenød.
 
Forløbet er samtidig forberedende til SOLO sang. 

Kurset er intenst. Der er enkeltundervisning á 45 min pr. gang. Der aftales individuel tid med underviser forud for første mødegang.

OM UNDERVISEREN Stine Juel Andersen

Sangskriver, komponist og sangerinde. Stine Juel udgav i 2013 albummet And Summer Came og turnerede i 3 år. Stine Juel har 14 år erfaring med Komplet Sangteknik som led i et kunstnerisk virke og er blevet undervist af CVT certificeret underviser Lise Liv Skovgaard. Debuterede som sangskriver og sangerinde som 19 årige, har 18 års erfaring med sanskrivning og komposition og 5 års erfaring med undervisning af stemmepleje og akkompagnatør.

UDDANNELSE
Har efteruddannet sig inden for akkompagnement til sang, rytmisk og klassisk klaver, nodelære, hørelære og som musikpædagog og Alkalær underviser.
Er Bachelor uddannet og uddanner sig for tiden inden for klassisk sang.

 
OBS!! Den anførte pris for pensionister, efterlønnere og ledige dagpengemodtagere gælder udelukkende personer med folkeregisteradresse i Roskilde Kommune.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
91337
fre 28-06-19 09:00
Roskilde
Stine Juel Andersen
9 gange
Kr. 2012