Udflugter

Ørestad med metroen og Bella Sky Bar

Der er fuld gang i byggeriet i hele Ørestad, og vi skal en tur med metroen gennem denne nye bydel, hvor vi gør stop ved et par stationer og kigger på en perlerække af Ørestads arkitektoniske vartegn. Foruden det præmierede boligkompleks, ”8-tallet”, skabt af Tegnestuen BIG – Bjarke Ingels Group – skal vi se på de to tidligere byggerier, som Bjarke Ingels har stået for - ”VM-husene” og ”Bjerget”. Der er meget nyt at se i Ørestad og mange aparte og spændende løsningsmodeller inden for arkitektur.

Når vi er blevet trætte af at gå, tager vi elevatoren op på øverste etage af Nordens største hotel med over 800 værelser, AC Hotel Bella Sky. På 23. etage ligger Sky Bar, med en fantastisk panoramaudsigt over København, Amager Fælled, Øresundsbroen og Sverige - ja man kan ved gode vejrforhold, sågar se Roskilde Domkirkes kirketårn og KARA tårnet. Her får vi en velfortjent forfriskning – et glas vin eller øl. (inkl.)

Vi mødes uden for Magasins hovedindgang på Kongens Nytorv og tager Metroen derfra. Husk fornuftigt fodtøj og rejsekort eller anden rejsehjemmel!

Mødested: Nedgangen til Metrostationen Kongens Nytorv