Foredrag og udflugter

Et rigt liv med musik

Et rigt liv med musik v/ Susanne Waage tlf. 75521851

Susanne Waage er kendt for sine mange inspirerende operaforedrag i Grindsted gennem 26 år. Den 1. november 2016 kommer hun til Grindsted med et spændende foredrag om sit lange, rige liv med klassisk musik.

"Den klassiske musik har været omdrejningspunktet i hele mit liv. Den har givet mig indsigt og livsglæde, og jeg har, fra jeg var ganske ung, levet og åndet for at give mine oplevelser med klassisk musik videre til andre.Jeg har spillet klaver fra jeg var ni og været til klassiske koncerter og opera med mine forældre fra jeg var tolv. Efter musikpædagogisk eksamen med klaver, blev jeg cand.mag. i musik fra Århus Universitet. Jeg underviste i musik i gymnasiet i 29 år og i klaver bl.a. på Kolding Musikskole og var i en årrække også organistvikar. Har dirigeret kor, bl.a. Kolding Gymnasiums Pigekor, som jeg grundlagde og turnerede med i Tyskland og Ungarn.

Mit studieophold i Kecskemét, Ungarn 1975-76 var fantastisk inspirerende for min musikalske udvikling. Før Murens fald var der et meget større opbud  af koncerter og operaer og dertil ægte, levende folkemusik af en hel anden karakter og følelseskraft end vesteuropæisk populærmusik.

Jeg har fra 1986 til 2015 holdt talrige operaforedrag i Grindsted, Vejle, Horsens og andre byer. Senest i Grindsted med bl.a. Puccinis La Boheme og Mozarts Cosi fan tutte. Kursisterne har også tidligere oplevet opførelsen af Wagners Nibelungens Ring i Esbjerg. Min bror, Lars Waage, sang rollen som Wotan. 

Ud over operakurserne har jeg siden 1990  arrangeret mange ture til de store operahuse i Europa.”

Foredraget  krydres med fine eksempler på klaver, CD og dvd.

Kom og vær med til An der schönen blauen Donau, Carmen, Don Juan og mange  andre dejlige hits samt herlig fællessang.


 


Holdoversigt
Start Sted Underviser Lektioner Pris
tir 01-11-16 19:00
Grindsted
Susanne Waage
2 lekt.
Kr. 0