Foredrag og udflugter

Arbejdsglæde kommer ikke med morgenkaffen

Arbejdsglæde kommer ikke med morgenkaffen v/ Charlotte Bircow

Undersøgelser viser, at virksomheder der har glade og sunde medarbejdere klarer sig dobbelt så godt på bundlinjen. For de fleste mennesker kommer arbejdsglæden dog ikke automatisk med morgenkaffen. At kunne bevare motivationen og nå det du gerne vil i en presset hverdag, kræver overskud, energi og evnen til at kunne dyrke det, som Charlotte Bircow kalder mental fitness.

Motiverede og engagerede medarbejdere og kolleger har den største indflydelse på energien på arbejdspladsen, såvel som i privatlivet.

Kom og hør Charlottes bud på hvordan du bliver bedre til at motivere dig selv og andre.

I dette foredrag giver Charlotte dig inspiration og en masse værktøjer til, hvordan et travlt arbejdsliv kan forenes med ro, fordybelse, energi og overskud.Få mentale og fysiske værktøjer, der er lige til at bruge og kan mærkes individuelt og kollegialt med det samme.

Foredraget fokuserer på de mange fordele vi opnår som medarbejdere og kolleger, når vi er bevidste, og proaktivt vælger vores adfærd.

Få mere energi, livsglæde og overskud ind i din og dine kollegers hverdag og arbejdsliv. Glæd dig til et humoristisk, inspirerende foredrag og gå hjem med en håndfuld værktøjer der med garanti kan løfte din og dine kollegers arbejdsglæde.

Tidligere publikum har udtalt:

"Charlotte er en gave til ethvert arrangement, hvor I skal bruge en foredragsholder, der med sin evige tro på livet og dets herligheder, virkelig formår at inspirere sine deltagere til efterfølgende proaktiv adfærd. Charlottes foredrag giver stof til eftertanke og deltagerne går aldrig hjem uden brugbare guldkorn, som kan benyttes både på arbejde og i privatlivet".