Foredrag og udflugter

Fra et godt til et fantastisk liv

Fra et godt til et fantastisk liv v/ Lene Hansson

Dit liv er som en computer - der er mange programmeringer og du skal igennem dem alle for at få 100 procent ud af den. Hvor mange procent får du ud af dit liv? Er du tilfreds, eller kunne det hele være lidt eller meget bedre? Med enkle redskaber til at forstå din psyke og krops reaktioner, kan du sagtens selv gøre en masse for at gå fra et godt til et fantastisk liv!

Lene’s helt nye foredrag bygger på 3 redskaber, til et fantastisk liv – på flere planer, nemlig:
 
Raw food og  energimad 
- vores oprindelige kost giver den bedste energi og en sund samt slank krop. Lær hvordan du kan spise dig til naturlig sundhed og vægt, på en billig og nem måde.

Metasundhed - hvad psyken undertrykker, udtrykker kroppen
Få øje på hvad din psyke ønsker at fortælle dig gennem dine fysiske ubalancer. Sygdom er kroppens GPS og behøver ikke være noget der altid skal bekæmpes men forståes.

Vores bevidsthed skaber vores virkelighed
Du kan ændre dine tanker og overbevisninger  - og derved ændre dit liv! Et kig på hvordan du kan se på dine problemer som opgaver der skal løses - op! Derved fremkommer en gave i form af en ny indsigt i din personlige udvikling og det kan give dig en ro og glæde, der kommer inde fra dig selv.

Vi kigger på en øvelse der omhandler ”de 9 livsområder”, som er med til at sætte fokus på hvor du henter dine mentale kræfter fra. Vakler dine ”livsområder” er der større chance for at du ikke kan holde motivationen og gejsten oppe i livskriser.

Kom i mål med små skridt!
En gartner går ikke ud i haven og siger: giv mig nogle grønsager og så vander jeg! Først skal der sås, vandes, gødes og så kommer høsten! Det samme gælder i vores liv, vi skal ofte ændre på vores overbevisninger og kost, før vi får de resultater vi ønsker, det være sig den rette vægt og det optimale helbred m.m. Med små skridt kommer vi i mål og mærker energien, glæden og selvværdet stige op på et højere niveau.

Kom og oplev en spændende aften hvor du kommer hjem med gode værktøjer til hvordan du kan tabe dig, blive sundere, gladere - generelt få en større livsværdi. Lene har kureret sig selv via disse værktøjer, så hun ved hvad hun snakker om. Der vil være mulighed for at stille Lene spørgsmål i løbet af aftenen.

Her kommer FOF's slogan til sin ret: 'klogere, sundere, gladere'. Rigtig god fornøjelse.