Foredrag og udflugter

Glad, sund og slank

Glad, sund og slank v/ Jerk W. Langer

Er du træt af løftede pegefingre om alt det du bør gøre for at holde dig sund? Både på job, i fritiden og hjemme. Selvfølgelig skal vi passe godt på kroppen, men hvor er det dog svært at indpasse de mange råd i en travl hverdag.

Jeg viser dig hvordan du let bevæger dig mere i hverdagen, optimerer spisevanerne uden afsavn, finder de bedste kosttilskud, slanker dig uden sult, sover bedre og stresser mindre, får masser af energi og høster gevinsten ved min egen ’Verdens sundeste kostpyramide’. Derudover snakker vi om hvordan vi erstatter sygdomme og skavanker med 15 ekstra leveår i fuld vigør.

Undervejs kommer du op at stå, får mange praktiske råd, et par gode grin, samt et venligt skub bagi - jeg giver ingen tomme løfter og alternativ snik-snak, men reel viden og konkrete løsninger, samt god lejlighed til at stille spørgsmål.

Foredraget arrangeres i samarbejde med Billund Bibliotekerne.

Om Jerk W. Langer:

Oplægsholderen Jerk W. Langer er læge, forfatter, marathonløber og en af Danmarks mest benyttede eksperter omkring sundhed, motion og kost.

Jerk opfandt udtrykket ’KRAM’ for de livsstilsfaktorer (kost, rygning, alkohol, motion), der kan forlænge vores liv med 15 år. Kendt fra bl.a. Go’Morgen Danmark, Aftenshowet, TV2-slankeprogrammet ’En kur der dur’, radioens P3 og P4, magasinet Iform, samt sine brevkasser i Ude&Hjemme og Ekstra Bladet. Forfatter til bl.a. ”Politikens Store      Lægebog”, ”Super 5:2”, og ”Politikens Bog om Kosttilskud”. Hjemmeside: www.jerk.dk.Tidligere deltagere har udtalt:

"Vi er vel alle sammen godt klar over, at der skal både motion og sund kost til. Jerk siger tingene på en ny måde og gør det meget levende. Det er meget inspirerende."

" Rigtig glædeligt at høre en sundhedsguru, som for en gang skyld har et menneskeligt syn på sundhed. Et godt og levende foredrag. Det blev holdt på et plan, hvor alle kunne få glæde af det."